Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
evelajna Ekspert

|
Wysłany: Pon Lut 20, 2023 8:40 am Temat postu: nostril, helix - gdzie na piercing w Warszawie. |
|
|
witajcie chcę wrócić do piercingu, robiłam go lata temu w innej miejscowości ale teraz szukam polecanego studia w Warszawie. Gdzie warto się umówić na taki zabieg ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
honka Ekspert

|
Wysłany: Wto Lut 21, 2023 5:03 am Temat postu: |
|
|
w Warszawie jest mnóstwo takich miejsc, będzie łatwiej jak napiszesz w jakiej dzielnicy szukasz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinki Ekspert

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2023 5:01 am Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o studio to ja polecam od siebie Jah Love Tattoo. Robią tu tatuaże ale w ekipie pracuje też Kacper, który zajmuje się typowo piercingiem właśnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kuhic.nicole Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Sro Lut 22, 2023 7:32 am Temat postu: |
|
|
Czy taki piercing bardzo boli? |
|
Powrót do góry |
|
 |
evelajna Ekspert

|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 8:41 am Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki za szybką reakcje jeśli chodzi o dzielnicę to jest mi obojętna, wszędzie jestem w stanie dojechać jesli warto a jah love tattoo gdzie znajdę ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinki Ekspert

|
Wysłany: Pią Lut 24, 2023 10:59 am Temat postu: |
|
|
evelajna napisał: | wielkie dzięki za szybką reakcje jeśli chodzi o dzielnicę to jest mi obojętna, wszędzie jestem w stanie dojechać jesli warto a jah love tattoo gdzie znajdę ? |
na ulicy Wilczej 32 także to ścisłe centrum, lątwy dojazd komunikacją miejską czy autem. opni mają swój profil na fb tam możesz pooglądać fotki prac Kacpra  |
|
Powrót do góry |
|
 |
evelajna Ekspert

|
Wysłany: Czw Kwi 06, 2023 12:22 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki za pomoc! fotki obejrzałam, czytałam, ze Ania też się zajmuje u nich takimi przekłuciami no nic pomyślę i na pewno będę się zapisywać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
porke Ekspert

|
Wysłany: Wto Kwi 25, 2023 7:32 am Temat postu: |
|
|
omg ja to cykor jestem - chciałabym i się boję! ale może w końcu się zdecyduję i umówię do tego Kacpra z Wilczej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
teressa Ekspert

|
Wysłany: Pon Maj 22, 2023 2:17 pm Temat postu: |
|
|
byłam u Kacpra rok temu i było bardzo ok - pogadaliśmy, uzgodniliśy co i jak i szczerze to tak mnie zagadywał że nawet nie wiem kiedy helix był już na miejscu hihi  _________________ be the winner ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|