Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
amigo78 Ekspert

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2020 4:33 pm Temat postu: |
|
|
A nie lepiej ci wybrać gotowy projekt i mieć z głowy wszystkie formalności z załatwianiem i nanoszeniem korekt do projektu? Zerknij sobie na STRONĘ https://projektyzwizja.pl/ projekty mają genialnie.
masz sporo projektów mniejszych domów, które cię interesują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
krystian67 Ekspert

|
Wysłany: Nie Paź 18, 2020 10:59 am Temat postu: |
|
|
Dach jest bardzo ważnym elementem każdej nieruchomości, a jeśli mowa o domkach jednorodzinnych to jest także jego wizytówką, ponieważ jest najzwyczajniej widoczny z dołu. Zadbany i czysty dach to także gwarancja, że z czasem nie zostanie uszkodzony. Dlatego co jakiś czas warto zdecydować się na mycie dachu. Ze względu na to, że jest to praca na wysokości, to jeśli sami nie czujemy się na siłąch to zdecydowanie warto skorzystać z usług profesjonalnej firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadeusz2290 Ekspert

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2020 11:36 am Temat postu: |
|
|
Bardzo bym się zastanowił nad wybraniem odpowiedniej blachy na dach. Ja ze swojego doświadczenia wiem, że jest to trudny wybór. Kupowałem w Hutmet w Opole i dostałem dużo ważnych informacji od pracowników stamtąd. Koniec końców kupiłem blachy trapezowe i jestem zadowolony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutka09 Uczestnik

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Przy budowie dachu warto pamiętać o dobrych oknach!producent okien |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadeusz2290 Ekspert

|
Wysłany: Nie Lis 01, 2020 12:45 am Temat postu: firma projektowo remontowa |
|
|
dobrze jest też skorzystać z oferty firmy projektowo budowlanej, fachowcy najlepiej wiedzą jak zaoszczędzić. od siebie polecam firmę DD projekt, zajmowali się budową mojego domu i wszystko było wykonane bez najmniejszych problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mike.baumbach Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Wto Lis 03, 2020 10:15 am Temat postu: |
|
|
Jeśli planujemy budowę, trzeba będzie zaopatrzyć się w chemię budowlaną, która jest dostępna w sprzedaży zarówno w wielkopowierzchniowych marketach budowlanych, jak i w małych sklepach. _________________ chemia budowlana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tadeusz2290 Ekspert

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 5:15 am Temat postu: budowa |
|
|
oczywiście, że funkcjonalne rozwiązani są bardzo ważne, jednak dobrze zaufać porządnym firmom takim jak DD Projekt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
alaayd Nowy Uczestnik

|
Wysłany: Pon Lis 23, 2020 11:11 am Temat postu: |
|
|
Świetne produkty można znaleźć na stanie PCD m.in https://polskiecentrumdachowe.pl/produkty/papy/ Wiele razy przy remoncie swojego mieszkania i rodziców kupowaliśmy produkty z tego sklepi i nie mieliśmy nigdy zdanych problemów i zarzutów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jonek899 Ekspert

|
Wysłany: Sro Gru 16, 2020 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Też jestem za odwiedzeniem oferty Braas w zakresie pokryć dachowych, ale również materiałów uszczelniających, które po części pozwolą naprawić Wam dach. Mają dobre ceny i przede wszystkim długi okres gwarancji co jest dodatkowym potwierdzeniem jakości materiałów ich produkcji. Tym bardziej korzystając z ich promocji zimowej i jednocześnie licząc na skuteczne materiały hydroizolacyjne Icopal - Papy w Technologii Szybki Profil® SBS |
|
Powrót do góry |
|
 |
robert10015 Ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|