Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Rogera Ekspert

|
Wysłany: Wto Paź 13, 2020 4:30 pm Temat postu: Oświetlenie |
|
|
A moze bardziej postaw na coś wyszukanego i zdecyduj się na takie metalowe lampy https://apmal.pl/lampy-metalowe-c-82.html ? Według mnie są dużo fajniejsze. Takie lampy świetne prezentuja sie we wnętrzach i same w sobie są super dekoracją. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutka09 Uczestnik

|
Wysłany: Czw Paź 29, 2020 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Oświetlenie to wazna rzecz. Nalezy zwrocic uwage na okna w danym pomieszczeniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
emik56 Ekspert

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2020 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Świetne lampy ma w ofercie activejet, bardzo duzy wybór różnych wiszących i plafonów. Świetna jest irma, kupiłam do salonu, prezentuj się super i dobrze świeci |
|
Powrót do góry |
|
 |
mayka Ekspert

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2020 1:10 pm Temat postu: |
|
|
A czy ktoś z was może kojarzy firmę sklep.co-unity.eu ? Słyszałam, że u nich można zakupić oświetlenie led najwyższej klasy do biura, domu, przestrzeni miejskiej, czy też takie, które sprawdzą się w środowisku przemysłowym. Czy to prawda? Ponoć u nich można kupić coś wysokiej jakości i w dobrej cenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartol1 Zaawansowany Uczestnik

|
Wysłany: Sob Paź 31, 2020 9:36 pm Temat postu: |
|
|
wiesz co sprawdź sobie producenta https://promarlighting.pl/ robią np oświetlenie do ogrodu |
|
Powrót do góry |
|
 |
ekrajcik Uczestnik

|
Wysłany: Pon Lis 02, 2020 8:09 am Temat postu: |
|
|
Oświetlenie jest istotne, ponieważ to także element wystroju wnętrza, który rzuca się w oczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
michal91 Uczestnik

|
Wysłany: Czw Lis 05, 2020 8:55 am Temat postu: |
|
|
gdybyście szukali nowoczesnej seri gniazdek itd, do domu to polecam Wam sprawdzić karlik DECO  |
|
Powrót do góry |
|
 |
uokeefe Nowy Uczestnik

|
|
Powrót do góry |
|
 |
livingmylife Ekspert

|
Wysłany: Pon Lis 16, 2020 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Ja przy kolejnym remoncie kupię sobie takie duże, ledowe plafony sufitowe, bo są mega fajnym rozwiązaniem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
coralie.kirlin Uczestnik

|
Wysłany: Pon Lis 16, 2020 3:13 pm Temat postu: |
|
|
Chciałabym wymienić lampy w całym domu, niestety jest to dosyć kosztowne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mychaa Ekspert

|
Wysłany: Sro Lis 18, 2020 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy takie kosztowne znów. Przecież możesz na przykład zdecydować się na coś takiego jak samodzielna renowacja lamp. Wcale to nie jest takie trudne. Ale też na Twoim miejscu spojrzałabym na to, jak dużo można zmienić własnymi rękoma. Ja z kolei patrzę na niecodzienne, bo betonowe oświetlenie ogrodowe . |
|
Powrót do góry |
|
 |
livingmylife Ekspert

|
|
Powrót do góry |
|
 |
tweeki Ekspert

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2020 12:29 pm Temat postu: |
|
|
fajnym rozwiązaniem jest też taka lampa na szynoprzewód, którą można w korzystnej cenie kupić w sklepie https://kupujledy.pl/pl/20-na-szynoprzewod. Generalnie oferta jest bardzo rozbudowana. Dobry stosunek jakości do ceny, sympatyczna obsługa i szybka realizacja zamówień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ikonka1 Ekspert

|
Wysłany: Sob Lis 28, 2020 7:30 am Temat postu: |
|
|
teraz tych wybór lamp jest tak duży, ze każdy spokojnie znajdzie coś dla siebie. Ja bardzo lubię taki styl klasyczny jeśli chodzi o urządzanie wnętrz dlatego lamp szukam najczęściej w sklepie https://lampykemar.pl/85-styl-klasyczny. Bardzo rozbudowana oferta a i ceny wyjątkowo korzystne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
anulla Ekspert

|
Wysłany: Pon Lis 30, 2020 1:50 pm Temat postu: |
|
|
To prawda, wybór jest tak ogromny, że ja chyba na wiosnę specjalnie zmienię lampy w domu. Na te stare nie mogę już patrzeć, a przyda się takie odświeżenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|