FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet: Da Vinci DC

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Nieruchomości - dyskusje ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
upamfva
Ekspert
Ekspert


Dołączył: 05 Maj 2021
Posty: 2579

PostWysłany: Sob Paź 09, 2021 5:49 am    Temat postu: Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet: Da Vinci DC Odpowiedz z cytatem

Kendi dengesini kurabilen elektrikli motosiklet: Da Vinci DC100



Da Vinci DC100, elektrikli motosiklet pazarında büyük ses getiren en yeni model olarak karşımızda yer alıyor. İşte bilinmesi gerekenler; Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. To get more news about davincidynamic, you can visit davincimotor.com official website.
Elektrikli motosiklet pazarındaki seçenekler devamlı olarak artıyor. Bu yüzden alanda ses getirmek zorlaşıyor ancak bunu yine de başarabilenler bulunuyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.
İşte bunlardan birisi olan Da Vinci DC100, gelecek çizgisinde biraz heybetli biraz da fütüristik bir seçenek. Bu modelin en önemli detayı ise kendi dengesini kurabiliyor olması. Bunun için özel bir altyapı kullanan motosiklet, bu sayede belirli seviyede tek başına hareket de edebiliyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.
Bu açıdan bir robotik tarafı bulunan Da Vinci DC100, kendi dengesini kurması konusunda bir ilke imza atmıyor ancak yine de fark yaratarak öne çıkıyor. Bu özelliği çıkıştan sonra gelecek bir yazılım güncellemesi ile kazanacak model, dengesini 6 eksenli bir yerleşik sensör ile sağlıyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.
135 beygirlik 850 Nm tork getiren bir elektrikli hub motoru üzerine kurulduğu aktarılan DC100, 0’dan 100 km/s hıza 4 saniyenin altında çıkabiliyor. 17.7 kWh pil paketiyle kullanıma da bağlı olarak 400 km menzil getiren elektrikli motosiklet, Brembo ve Ohlins imzalı yüksek kaliteli parçalar üzerinde oturuyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.
Elbette böyle bir modelin ucuz olması beklemek hata sayılabilir. Ancak karşımızda aşırı uçuk bir fiyat bulunmuyor. Firma Da Vinci DC100 için 27 bin dolarlık bir fiyat belirlemiş durumda. Ön siparişe yurt dışında açılan motosiklet için hazırlanan kısa tanıtım videosunu yukarıda izleyebilirsiniz. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Mieszkaniowy






Wysłany:     Temat postu: Ogłoszenia z portalu

Ładowanie ogłoszeń...
Powrót do góry
Galisear54
Nowy Uczestnik
Nowy Uczestnik


Dołączył: 10 Paź 2021
Posty: 4

PostWysłany: Nie Paź 10, 2021 10:13 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co wy na ten temat uważacie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Nieruchomości Strona Główna -> Nieruchomości - dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Nieruchomości | Kredyt Mieszkaniowy