|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pateltimil94 Nowy Uczestnik
Dołączył: 04 Kwi 2024 Posty: 2
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2024 7:56 am Temat postu: How to thicken matar paneer gravy? |
|
|
To thicken Matar Paneer gravy, follow these simple steps with paneer recipe. Firstly, sauté finely chopped onions until golden brown to enhance flavor. Then, add tomato puree and cook until it thickens, releasing its natural sweetness. Incorporate powdered spices like cumin, coriander, turmeric, and garam masala for depth of flavor. To achieve a rich consistency, mix in a paste of cashew nuts or melon seeds, lending a creamy texture. Alternatively, use a tablespoon of besan (gram flour) for thickening. Simmer the gravy gently until it reaches the desired thickness, ensuring the flavors meld together beautifully. Finally, add cubed paneer to the gravy and let it absorb the richness. Serve hot with rice or naan for a delicious meal. |
|
Powrót do góry |
|
|
Mieszkaniowy
|
Wysłany: Temat postu: Ogłoszenia z portalu |
|
|
Ładowanie ogłoszeń... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|